SALCESONY

Szanowni Państwo,

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP posiada receptury i instrukcje produkcji poszczególnych produktów mięsnych. Po udostępnienie danej receptury zapraszamy do kontaktu z biurem Stowarzyszenia pod adresem e-mail: biuro.srwrp@gmail.com

Lista receptur:

  1. Salceson włoski  

  1. Salceson śląski 

  1. Salceson brunszwicki 

  1. Salceson ozorkowy 

  1. Salceson czarny 

  1. Salceson czarny pomorski 

  1. Salceson wolsztyński 

  1. Salceson podrobowy 

  1. Salceson mazowiecki 

  1. Salceson wiejski 

  1. Głowizna wieprzowa prasowana  

Dane Adresowe

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy
Rzeczypospolitej Polskiej
ul. Miodowa 14
00-246 Warszawa
+48 22 6350184
507-130-369
biuro@srw.org.pl

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.