KIEŁBASY NIETRWAŁE DROBNO ROZDROBNIONE

Szanowni Państwo,

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP posiada receptury i instrukcje produkcji poszczególnych produktów mięsnych. Po udostępnienie danej receptury zapraszamy do kontaktu z biurem Stowarzyszenia pod adresem e-mail: biuro.srwrp@gmail.com

Lista receptur:

  1. Serdelki parzone 

  1. Kiełbasa parówkowa parzona 

  1. Parówki parzone 

  1. Kiełbasa serdelkowa cielęca parzona  

  1. Kiełbasa serdelkowa parzona 

  1. Mortadela parzona 

  1. Moratadela cielęca parzona  

  1. Kiełbaski porcjowe parzone  

  1. Kiełbasa boczkowa parzona 

Dane Adresowe

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy
Rzeczypospolitej Polskiej
ul. Miodowa 14
00-246 Warszawa
+48 22 6350184
507-130-369
biuro@srw.org.pl

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.