Szanowni Państwo,
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP posiada receptury i instrukcje produkcji poszczególnych produktów mięsnych. Po udostępnienie danej receptury zapraszamy do kontaktu z biurem Stowarzyszenia pod adresem e-mail: biuro.srwrp@gmail.com
Lista receptur:
Kiełbasa czosnkowa parzona
Kiełbasa śląska parzona
Kiełbasa zwyczajna parzona
Kiełbasa krakowska parzona
Kiełbasa cytrynowa parzona
Kiełbasa szynkowa parzona
Kiełbasa kminkowa parzona
Kiełbasa gnieźnieńska parzona
Kiełbasa bydgoska parzona
Kiełbasa tomaszowska parzona
| Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
|---|---|
| ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
| +48 22 6350184 507-130-369 |
|
| biuro@srw.org.pl |