Szanowni Państwo,
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP posiada receptury i instrukcje produkcji poszczególnych produktów mięsnych. Po udostępnienie danej receptury zapraszamy do kontaktu z biurem Stowarzyszenia pod adresem e-mail: biuro.srwrp@gmail.com
Lista receptur:
Kiełbasa czosnkowa parzona
Kiełbasa śląska parzona
Kiełbasa zwyczajna parzona
Kiełbasa krakowska parzona
Kiełbasa cytrynowa parzona
Kiełbasa szynkowa parzona
Kiełbasa kminkowa parzona
Kiełbasa gnieźnieńska parzona
Kiełbasa bydgoska parzona
Kiełbasa tomaszowska parzona
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |