KIEŁBASY TRWAŁE I PÓŁTRWAŁE PIECZONE LUB PARZONE

Szanowni Państwo,

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP posiada receptury i instrukcje produkcji poszczególnych produktów mięsnych. Po udostępnienie danej receptury zapraszamy do kontaktu z biurem Stowarzyszenia pod adresem e-mail: biuro.srwrp@gmail.com

Lista receptur:

  1. Kabanosy 

  1. Kiełbasa myśliwska pieczona sucha 

  1. Salami krakowskie pieczone suche 

  1. Kiełbasa jałowcowa pieczona podsuszana  

  1. Kiełbasa limanowska pieczona podsuszana 

  1. Kiełbasa tuchowksa pieczona podsuszana 

  1. Kiełbasa rzeszowska pieczona  

  1. Kiełbasa wiejska pieczona  

  1. Kiełbasa krakowska krajana pieczona 

  1. Kiełbasa krakowska parzona lub pieczona sucha 

  1. Kiełbasa bałtycka parzona lub pieczona  

  1. Kiełbasa ukraińska parzona podsuszana 

  1. Kiełbasa żywiecka parzona lub pieczona podsuszana 

  1. Kiełbasa kujawska parzona podsuszana 

  1. Kiełbasa litewska parzona lub pieczona podsuszana 

  2. Kiełbasa podhalańska parzona lub pieczona podsuszana 

  3. Kiełbasa piwna parzona lub pieczona podsuszana 

Dane Adresowe

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy
Rzeczypospolitej Polskiej
ul. Miodowa 14
00-246 Warszawa
+48 22 6350184
507-130-369
biuro@srw.org.pl

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.