Szanowni Państwo,
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP posiada receptury i instrukcje produkcji poszczególnych produktów mięsnych. Po udostępnienie danej receptury zapraszamy do kontaktu z biurem Stowarzyszenia pod adresem e-mail: biuro.srwrp@gmail.com
Lista receptur:
Kabanosy
Kiełbasa myśliwska pieczona sucha
Salami krakowskie pieczone suche
Kiełbasa jałowcowa pieczona podsuszana
Kiełbasa limanowska pieczona podsuszana
Kiełbasa tuchowksa pieczona podsuszana
Kiełbasa rzeszowska pieczona
Kiełbasa wiejska pieczona
Kiełbasa krakowska krajana pieczona
Kiełbasa krakowska parzona lub pieczona sucha
Kiełbasa bałtycka parzona lub pieczona
Kiełbasa ukraińska parzona podsuszana
Kiełbasa żywiecka parzona lub pieczona podsuszana
Kiełbasa kujawska parzona podsuszana
Kiełbasa litewska parzona lub pieczona podsuszana
Kiełbasa podhalańska parzona lub pieczona podsuszana
Kiełbasa piwna parzona lub pieczona podsuszana
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |