KIEŁBASY TRWAŁE I PÓŁTRWAŁE WĘDZONE SUROWE

Szanowni Państwo,

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP posiada receptury i instrukcje produkcji poszczególnych produktów mięsnych. Po udostępnienie danej receptury zapraszamy do kontaktu z biurem Stowarzyszenia pod adresem e-mail: biuro.srwrp@gmail.com

Lista receptur:

  1. Salami 

  1. Salami węgierskie 

  1. Kiełbasa węgierska wędzona  

  1. Kiełbasa polska wędzona  

  1. Frankfurterki wędzona 

  1. Metka  

  1. Metka pomorska 

  1. Metka brunszwicka 

  1. Metka łososiowa 

Dane Adresowe

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy
Rzeczypospolitej Polskiej
ul. Miodowa 14
00-246 Warszawa
+48 22 6350184
507-130-369
biuro@srw.org.pl

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.