Co nowego w SRWRP –
s. 6-22
Janusz Rodziewicz: Pod presja koronawirusa
Nowe firmy w SRW RP
– Kalendarium pracy Biura SRW RP
Spotkanie Noworoczne 2020: Dzielmy się dobrem…
Choice Genetics: Współdziałanie – niełatwa lekcja do odrobienia
Mas-AR – Nowoczesna wędliniarska manufaktura
Andrzej Marchewka: Ostoja spokoju na pół podzielona…
Z drobiem za pan brat: Pięć razy na szklanym ekranie
Anna Filipczak: Rozwój oznacza zmianę, a zmiana łączy się z ryzykiem
Szlachectwo zobowiązuje
Mięsne dzieła w cieście francuskim
Ryszard Kamiński: Po pierwsze i najważniejsze – współpraca
Innowacja to słowo klucz, które powinno łączyć
Trudno przecież przenieśćWielkanoc na potem
Z życia branży –
s. 23-37
Targi technologii żywności w cieniu koronawirusa
Platforma Żywnościowa Giełdowego Rynku Towarów – Najpierw zboża
Grzegorz Rykaczewski: Niepewność pozostaje wysoka
V Kongres Mięsny: Przyszłość pod znakiem zapytania
Bogdan Konopka: Praca u nas jest nie do przerobienia
Innowacja i tutaj ma znaczenie
Rynek surowcówmięsnych: Kondycja, trendy, prognozy
Warto przeczytać –
s. 36-47
MarianWiniarski: ASF w Polsce w kontekście ograniczenia jego destrukcyjnych działań
Nowoczesne technologie napędzają rozwój branży
Nowe szanse, nowe zagrożenia
Informacje różne
Nie marnujmy – uświadamiajmy
Kolejne wydanie Bilansu Dodatniego w sierpniu
6.
7.
8.
10-11.
12-13.
14-15.
15.
16.
17.
18-19.
20.
21.
22.
23-25.
26.
28-29.
30-31.
32-33.
34.
36-37.
38-39.
40-41.
42.
44-45.
46.
47.
BILANS DODATNI W MARCU
BILANS DODATNI
marzec 2020
0 4
Na naszych łamach
Nasi reklamodawcy:
Metalbud NOWICKI
(s.3),
EKOMEX Pilśniak
(s.9),
DOBROWOLSCY
(s.11),
ZMWIERZEJKI
(s.26),
MEATing 2020
(s.27),
ALIMP
(s.29),
KRESIA Polska
(s.31),
PPHU OSŁONKA
(s.33),
ZM SKIBA
(s.34),
DADAUX Polska
(s.35),
ZMDOBROSŁAWAmanowicz
(s.37),
FOOD SERVICE
(s.39),
ZM BYSTRY
(s.40),
WITT Polska
(s.41),
ZM JÓZAN
(s.42),
BELGIANMEAT OFFICE
(s.43),
INWESTEL
(s.44),
ULMA Packaging Polska
(s.45),
CID Lines
(s.46),
WEBER Poland
(s.48).