STOWARZYSZENIE RZEŹNIKÓW I WĘDLINIARZY RP zaprasza na Warsztaty szkoleniowe pt. „Opracowywanie nowych produktów mięsnych/drobiarskich - aspekty technologiczne” z uwzględnieniem znakowania przy pomocy oprogramowania komputerowego.
Program
Zajęcia będą obejmowały część wykładowo-seminaryjną oraz część praktyczną – praca w zespołach – przygotowanie rozwiązań dla uzgodnionych produktów do opracowania.
Szkolenie skierowane jest dla Technologów Mięsa i specjalistów pracujących w branży i na rzecz branży mięsnej i drobiarskiej.
Warsztaty poprowadzi dr hab. Kazimierz Dąbrowski
Warsztaty odbędą się w dn. 24.04.2018r. w godz. 10.00-15.30
W siedzibie Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP ul. Miodowa 14, 00-246 Warszawa
Koszt warsztatów: dla członków SRW RP – 390 netto + 23% vat (od 1 osoby + kolejne osoby z zakładu - rabat 50%) Dla pozostałych uczestników – 490 netto+ 23% vat (od osoby)
W cenie szkolenia obiad. Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.
Zgłoszenia prosimy kierować na adres: biuro@srw.org.pl lub na fax22 635 03 94 do 20 kwietnia 2018
Wpłaty (do 23 kwietnia 2018) prosimy dokonywać na konto SRW RP: 02 1540 1157 2001 6612 0421 0001
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |