STOWARZYSZENIE RZEŹNIKÓW I WĘDLINIARZY RP zaprasza na warsztaty szkoleniowe pt. „Skuteczność i bezpieczeństwo sprzedaży mięsa i produktów mięsnych”
Tematyka szkolenia:
Szkolenie skierowane jest dla: Pracowników obrotu towarowego, kierowników oraz sprzedawców stoisk mięsnych.
Warsztaty poprowadzi dr hab. Krzysztof Dasiewicz
Warsztaty odbędą się w dn. 25.04.2018
W godz. 10.30- 15.30
W siedzibie Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP, ul. Miodowa 14, 00-246 Warszawa
Koszt warsztatów: dla członków SRW RP – 400 netto + 23% vat (od 1 osoby + kolejne osoby z zakładu - rabat 50%)
Dla pozostałych uczestników – 500 netto+ 23% vat (od osoby)
W cenie szkolenia obiad. Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.
Zgłoszenia prosimy kierować na adres: biuro@srw.org.pl lub na fax 22 635 03 94 do 20 kwietnia 2018
Wpłaty (do 23.04.2018) prosimy dokonywać na konto SRW RP: 02 1540 1157 2001 6612 0421 0001
Krzysztof Dasiewicz(dr hab.) - technolog żywności, absolwent Wydziału Technologii Żywności SGGW, od 2012 roku Kierownik Zakładu Technologii Mięsa SGGW w Warszawie. Zajmuje się zagadnieniami związanymi z aspektami technologicznymi, zdrowotnymi i ekonomicznymi przetwarzania surowców zwierzęcych oraz zastosowaniem technik wizyjnych w ocenie jakości mięsa. Współautor podręcznika Mięso. Podstawy nauki i technologii wydanego przez Wydawnictwo SGGW w Warszawie. Autor ponad 140 publikacji z zakresu technologii mięsa. Wykładowca na szeregu kursach i szkoleniach dla pracowników przemysłu mięsnego.
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |