Warsztaty „Obliczanie ilościowej zawartości składników i inne problemy legislacyjne znakowania produktów mięsnych” - 13.04.2021

26.03.2021

STOWARZYSZENIE RZEŹNIKÓW I WĘDLINIARZY RP

Zaprasza na warsztaty szkoleniowe on-line pt.

 

„Obliczanie ilościowej zawartości składników i inne problemy legislacyjne znakowania produktów mięsnych”

 

Panel prof. Stanisława Gwiazdy

Szkolenie skierowane jest dla Kadry Zarządzającej, Działu Technologii i Działu Jakości.

Warsztaty poprowadzi

Prof. Stanisław Gwiazda

 

Warsztaty odbędą się w 
dn. 13.04.2021

W godz. 10.00- 12.30 

 Poprzez platformę ZOOM 

 

Informacja

Karta zgłoszenia

Dane Adresowe

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy
Rzeczypospolitej Polskiej
ul. Miodowa 14
00-246 Warszawa
+48 22 6350184
507-130-369
biuro@srw.org.pl

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.