Szkolenie

17.09.2021

Zagrożenia mikrobiologiczne w produkcji żywności ze szczególnym uwzględnieniem Listerii Monocytogenes oraz Salmonelli Tiphimurium i Enteritidis.

 

Panel dr Jacka Kucharskiego

 Celem szkolenia jest przedstawienie problemu oraz sposób zapobiegania zagrożeniu Listerią i Salomonellą.

 

Warsztaty odbędą się w  dn.

06.10.2021

W godz. 11.00- 13.00  

Poprzez platformę ZOOM  

 

Dane Adresowe

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy
Rzeczypospolitej Polskiej
ul. Miodowa 14
00-246 Warszawa
+48 22 6350184
507-130-369
biuro@srw.org.pl

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.