STOWARZYSZENIE RZEŹNIKÓW I WĘDLINIARZY RP
Zaprasza na warsztaty szkoleniowe on-line pt.
Zagrożenia mikrobiologiczne w produkcji żywności ze szczególnym uwzględnieniem Listerii Monocytogenes oraz Salmonelli Tiphimurium i Enteritidis.
Panel dr Jacka Kucharskiego
Celem szkolenia jest przedstawienie problemu oraz sposób zapobiegania zagrożeniu Listerią i Salomonellą.
Warsztaty odbędą się w dn.
23.06.2021
W godz. 10.00- 12.00
Poprzez platformę ZOOM
oraz
Zasady systemu bezpieczeństwa żywności HACCP oraz jego praktyczne stosowanie.
Panel dr Jacka Kucharskiego
Celem szkolenia jest przedstawienie najważniejszych zasad i omówienie problemów związanych z systemem HACCP w zakładach mięsnych.
Warsztaty odbędą się w dn. 23.03.2021
W godz. 13.00- 15.00
Poprzez platformę ZOOM
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |