Niemal 200 wystawców salonów Food, HoReCa, Foodtech od 27 do 29 września zaprezentuje swoją
ofertę na Międzynarodowych Targach Poznańskich.
Targi POLAGRA to profesjonalne wydarzenie biznesowe, kierowane do właścicieli firm i managerów,
którzy decydują o kierunkach oraz przyszłości branży spożywczej i gastronomii. Nie przez przypadek
goszczą na nich przedstawiciele władz rządowych i samorządowych, izb branżowych oraz
managerowie i właściciele firm.
W tym roku swoją obecność mocno zaznaczają firmy z branż – mięsnej i mleczarskiej. Te pierwsze
można będzie spotkać m.in. w strefie „Mięso z Polski”, te drugie na stoisku Polskiej Izby Mleka.
Przez trzy „polagrowe” dni dużo będzie działo się w dziedzinie produktów i technologii spożywczych.
Wystawcy salonów Food i Foodtech oferują nowoczesne rozwiązania, z których 23 zostały
nagrodzone Złotym Medalem Grupy MTP.
Targowi goście znajdą w bogatym programie praktyczne szkolenia prowadzone przez przedstawicieli
czterech kancelarii, eksperckie wykłady dla branży HoReCa, prelekcje na temat aktualnych trendów i
najnowszych rozwiązań oraz praktyczny poradnik sprzedaży żywności w modelu e-commerce.
Ważną tematyką dla polskich producentów i dystrybutorów pozostaje eksport. Wiele rynków
(np. chiński i wietnamski) otwiera się na polskie produkty. POLAGRA 2023 daje szansę na kontakty
ze specjalistami także w tej dziedzinie.
Czy ta zapowiedź organizatorów już Was przekonała? Dla nas najważniejsze jest spotkanie z Wami w
strefie „Mięso z Polski”, którą ulokowano w pawilonie 5. Czekamy na Was od środy do piątku – od 27
do 29 września - w godz. 10-17.
BS
Fot. MTP
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |