Składniki żywności -aktualne wymagania prawne

06.02.2017

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.: „Składniki żywności -aktualne wymagania prawne”

2 marca 2017 r., Hotel Marriott,  Warszawa

W programie przewidujemy omówienie następujących zagadnień:

  • składniki żywności – struktura ustawodawstwa UE i krajowego
  • aktualne prace legislacyjne na poziomie UE w obszarze dodatków do żywności
  • tradycyjne i nowatorskie podejście do analiz laboratoryjnych produktów spożywczych obecnych na rynku
  • błonnik pokarmowy jako składnik żywności w świetle aktualnych przepisów i interpretacji

Gwarantujemy najlepszych wykładowców: Joanna Gajda-Wyrębek (Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego Państwowy Zakład Higieny); Paweł Wojciechowski (Uniwersytet Warszawski); Monika Czarnecka -Partyka (J.S. Hamilton Poland S.A); Beata Przygoda ( Instytut Żywności i Żywienia) oraz najbardziej aktualne informację odnośnie stosowania dodatków do żywności.

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów: jakości i rozwoju, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych.
 

WIĘCEJ INFORMACJI NA TEMAT KONFERECNJI NA STRONIE PFPŻ ZP:

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu

                                     tel.: +48 22 830 70 55, e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Dane Adresowe

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy
Rzeczypospolitej Polskiej
ul. Miodowa 14
00-246 Warszawa
+48 22 6350184
507-130-369
biuro@srw.org.pl

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.