Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.: „Składniki żywności -aktualne wymagania prawne”
2 marca 2017 r., Hotel Marriott, Warszawa
W programie przewidujemy omówienie następujących zagadnień:
Gwarantujemy najlepszych wykładowców: Joanna Gajda-Wyrębek (Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego Państwowy Zakład Higieny); Paweł Wojciechowski (Uniwersytet Warszawski); Monika Czarnecka -Partyka (J.S. Hamilton Poland S.A); Beata Przygoda ( Instytut Żywności i Żywienia) oraz najbardziej aktualne informację odnośnie stosowania dodatków do żywności.
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów: jakości i rozwoju, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych.
WIĘCEJ INFORMACJI NA TEMAT KONFERECNJI NA STRONIE PFPŻ ZP:
W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |