Rocznicowy MEATing

29.02.2024

V Kongres MEATing 2024, adresowany do technologów, działów rozwoju i jakości branży mięsnej, odbędzie się w dniach 14-15 maja w MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel w Ożarowie. To będzie wyjątkowe wydarzenie, powiązane z 25-leciem miesięcznika Rzeźnik Polski, który jest organizatorem Kongresu.
W trakcie Kongresu jego uczestnicy poznają zwycięzców konkursu „To mi smakuje! Eksperci rekomendują”!, w którym zakłady mięsne poddają swoje produkty ocenie ekspertów. W tym roku w składzie komisji konkursowej zasiądą eksperci rynku spożywczego, przedstawiciele organizacji branżowych i organizatora oraz reprezentanci HoReCa i sieci handlowych – m.in.: AUCHAN, EUROCASH, Nasz Sklep (SPECJAŁ), INTERMARCHE, KING DYSTRYBUCJA.
Jurorem konkursu będzie między innymi Celina Nierodkiewicz, ekspert rynku spożywczego, sekretarz Rady Krajowej SRW RP.
Kategorie konkursowe to: żywność wygodna, bliżej natury - produkty tradycyjne, produkt innowacyjny, produkty dla dzieci, mój hit, kooperator - dowolny produkt powstały w wyniku współpracy.
Ocena wyrobów odbędzie się 17 kwietnia 2024 r. w MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel w Ożarowie Mazowieckim.
Więcej informacji na: m.martini@mieso.com.pl

Dane Adresowe

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy
Rzeczypospolitej Polskiej
ul. Miodowa 14
00-246 Warszawa
+48 22 6350184
507-130-369
biuro@srw.org.pl

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.