POLGRA 2023 ze smakiem polskiego mięsa
Targi POLAGRA: Food – HoReCa – Foodtech - odbędą się w Poznaniu w dniach 27-29 września.
Relacje biznesowe ze smakiem – takie hasło nosi tegoroczna edycja poznańskich targów. POLAGRA to miejsce prezentacji produktów spożywczych, nowych technologii pozwalających utrzymać najwyższe standardy bezpieczeństwa w produkcji żywności, a także rozwiązań, które usprawniają prace obiektów gastronomicznych i noclegowych. Mianownikiem jest smak, wokół którego budowane są nowe relacje biznesowe warunkujące rozwój branży i promocję polskiej żywności zagranicą.
Podczas tegorocznej edycji targów POLAGRA 2023 Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP będzie współgospodarzem stoiska branżowego. Głównym organizatorem mięsnej przestrzeni podczas targów jest Związek Polskie Mięso. W ramach wspólnego stoiska (powierzchnia ok. 250 metrów kwadratowych z pełną zabudową) zaprezentują się także firmy reprezentujące: Krajową Radą Drobiarstwa – Izbą Gospodarczą, Unię Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego, Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego.
Rekrutacja firm rozpoczęła się 10 sierpnia i odbywa się na podstawie kolejności zgłoszeń dostarczonych w formie wypełnionego formularza na adres e-mail: biuro.srwrp@gmail.com
Przydzielenie stolika odbędzie się w drodze losowania po zamknięciu rekrutacji firm. Zakończenie naboru nastąpi po wyczerpaniu dostępnej dla SRW RP liczby 4 stolików.
Informacji na temat udziału firm działających w sektorze mięsa wieprzowego, drobiowego i wołowego oraz ich przetworów udzielają: Ilona Poradowska oraz Anna Pasik pod nr tel.507-130-36. lub adresem e-mail: biuro.srwrp@gmail.com
BS
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |