Do udziału w spotkaniu pn. „Okrągły Stół branży mięsnej i handlu nowoczesnego” zapraszają jego
organizatorzy: Redakcja miesięcznika Rzeźnik Polski oraz Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP.
Uczestnikami tego wydarzenia mogą być producenci wyrobów mięsnych, którzy są zainteresowani
rozwinięciem swojej sieci sprzedaży o kanał nowoczesny, a także ci producenci, którzy już
współpracują z sieciami. Spotkanie będzie zapewne ważne także dla przedstawicieli handlu,
zainteresowanych kontaktem z przedstawicielami zakładów przetwórstwa mięsnego.
Obrady okrągłego stołu będą miały charakter szkoleniowo-networkingowy. Złożą się na nie
prezentacje eksperckie (niesponsorowane) dotyczące aktualnych zagadnień, ważnych dla relacji
producent-handel. W trakcie spotkania dbędzie się również debata pt. „Win-Win. Czy to możliwe w
relacjach producent – sieć handlowa?”, w której wezmą udział reprezentanci branży mięsnej,
przedstawiciele handlu oraz firm i organizacji związanych z tymi dwoma sektorami gospodarki.
Organizatorzy zarezerwowali także czas na spotkania i rozmowy B2B.
Wydarzenie dobędzie się 15 listopada na terenie Targów Kielce podczas Targów Marek Własnych
FUTURE PRIVATE LABELS.
- Zapraszamy producentów wyrobów mięsnych, którzy pragną poszerzyć swoją sieć sprzedaży o
kanały nowoczesne. To także okazja dla tych, którzy już współpracują z sieciami handlowymi i szukają
inspiracji do rozwoju. Przedstawiciele handlu, zainteresowani kontaktem z zakładami przetwórstwa
mięsnego, również znajdą tu wartościowe treści – mówi Tomasz Parzybut, prezes zarządu
Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP.
Warto skorzystać z tego zaproszenia. Szczegóły w Biurze SRW RP.
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |