Celem Konkursu jest integracja środowiska hodowców bydła mięsnego i
opasowego z sektorem przemysłu mięsnego, upowszechniane wiedzy o chowie
i hodowli bydła ras mięsnych, ukazanie znaczenia tego działu produkcji
rolnej dla bioróżnorodności i dla gospodarki narodowej. Kapitułę
Konkursu stanowią przedstawiciele organizatora Konkursu, Patronów
Honorowych, Partnerów i Patronów Medialnych. W wyniku Konkursu zostaną
wyłonieni najlepsi producenci bydła mięsnego za rok 2023 w trzech
kategoriach:
• hodowca,
• producent opasów,
• producent odsadków.
Szczegóły konkursu dostępne na stronie: www.konkurspbmr.pl
Przyjmowanie zgłoszeń za pośrednictwem formularzy:
www.konkurspbmr.pl/zgloszenia
Regulamin konkursu: www.konkurspbmr.pl/regulamin
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |