OFERTA POMOCY W PRZYGOTOWANIU ETYKIET
Oferujemy Państwu współpracę przy przygotowaniu etykiet dla wszystkich produktów mięsnych i drobiowych. Przygotowane etykiety będą gotowe do obróbki graficznej i druku.
Za pomocą oprogramowania komputerowego Quanto Advanced otrzymamy wszystkie dane konieczne do przygotowania etykiety produktu, zgodnie z Rozporządzeniem nr 1129/2011:
3 warianty współpracy z udziałem dr hab. Kazimierza Dąbrowskiego: - Przygotowanie etykiety od początku na podstawie udostępnionych na zasadzie poufności, niezbędnych danych,
Cena usługi ustalana jest indywidualnie, zależnie od zadania i czasu niezbędnego do jego wykonania. Dla członków Stowarzyszenia obowiązuje rabat w wysokości 20%.
Konsultacje oraz wyliczenia przeprowadzi:
Dr hab. Kazimierz Dąbrowski - absolwent i wieloletni pracownik naukowo-dydaktyczny Wydziału Technologii Żywności SGGW w Warszawie. Od ponad 20 lat biznesowo związany z przemysłem mięsnym i drobiarskim w Polsce i kilku krajach europejskich w zakresie opracowywania rozwiązań technologicznych.
Autor i współautor kilkudziesięciu publikacji naukowych i kilku książek z zakresu technologii mięsa oraz dodatków funkcjonalnych do żywności.
Aby przygotować etykietę produktu konieczne są dane surowców i składników, mianowicie:
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |