Zapraszamy na wyjątkowy panel podczas Biało-Czerwonej Konferencji Branży Mięsnej SRW RP!
"Niejedzenie mięsa to decyzja, jedzenie mięsa to instynkt – Denis Leary"
Data: 23 maja 2025
Godzina: 11:50
Miejsce: Hotel Radisson Collection, Warszawa
Prelegent: Grzegorz Mech
Business Development Manager w YouGov, z 15-letnim doświadczeniem w badaniach rynku. Specjalizuje się w mięsie i jego przetworach, nabiale, rybach, owocach morza oraz roślinnych zamiennikach. Współpracuje z producentami i dystrybutorami, pomagając w budowie strategii rynkowych i zwiększaniu sprzedaży.
Podczas panelu omówione zostaną aktualne trendy i wyzwania rynku mięsnego. To wyjątkowa okazja do zdobycia wiedzy od jednego z najlepszych specjalistów w branży.
Rejestracja dostępna pod adresem: https://konferencjabranzymiesnej.com/rejestracja/
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |