Kongres Mięsny 2019

11.12.2018

Kongres Mięsny co roku gromadzi najważniejsze postaci polskiego i europejskiego rynku mięsa (właściciele, członkowie zarządów, dyrektorzy handlowi, dyrektorzy zakupów, dyrektorzy marketingu, dyrektorzy ds. strategii i rozwoju). W nadchodzącej edycji kongresu wezmą również udział najwięksi producenci mięsa. Spotkanie zgromadzi też przedstawicieli spożywczych sieci handlowych wszystkich formatów i hurtowni (osoby zarządzające, dyrektorzy handlowi, dyrektorzy zakupów, dyrektorzy marketingu, category managerowie, managerowie ds. private labels), a także dostawców usług.

Takie spotkania jak Kongres Mięsny są ważne, bo potrzebna jest wymiana poglądów między fachowcami - Józef Konarczak, prezes Zakładów Mięsnych Konarczak

W takcie konferencji będziemy dyskutować o potencjale i głównych obszarach wzrostu rynku mięsa w kontekście niestabilnej sytuacji w sferze prawa i gospodarce. Ważnymi tematami będą problemy utrzymania rentowności w czasach rosnących kosztów energii, pracy i surowców, budowanie świadomości konsumenckiej, systemy jakości oraz bezpieczeństwo produkcji.

Kongres Mięsny jest dla mnie podstawą tworzenia korelacji między przedsiębiorcami - Piotr Ziemann, wiceprezes Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP

Ważnym elementem konferencji będzie uroczysta wieczorna Gala połączona z wręczeniem prestiżowych nagród w konkursie na „Najlepsze Stoisko Mięsno-Wędliniarskie”.

Kongres Mięsny to ciekawa platforma wymiany informacji i zdobywania nowych kontaktów - Krzysztof Janczak, regionalny dyrektor sprzedaży Fenix Systems

W jury konkursu na „Najlepsze Stoisko Mięsno-Wędliniarskie” zasiadają m. in.: Bartłomiej Apanowicz, dyrektor zarządzający Pamso; Witold Choiński, prezes, Związek Polskie Mięso; Łukasz Dominiak, dyrektor generalny, KRD-IG; Krzysztof Kaźmierczak, ekspert rynku mięsa; Hanna Lisewska, prezes, Gzella Net; Anna Olewnik-Mikołajewska, prezes, ZM Olewnik; Tomasz Tarczyński, dyrektor działu marketingu w firmie Tarczyński; Tomasz Parzybut, dyrektor generalny, Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP; Wiesław Różański, prezes, Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego; Waldemar Skorupka, prezes, QFG; Mieczysław Walkowiak, wiceprezes, Sokołów; Jerzy Wierzbicki, prezes, Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego; Krzysztof Woźnica, prezes, ZM Silesia; Adam Zdanowski, współwłaściciel ZM Wierzejki i Grzegorz Zych, wiceprezes, Dobrowolscy.

www.kongresmiesny.pl

Dane Adresowe

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy
Rzeczypospolitej Polskiej
ul. Miodowa 14
00-246 Warszawa
+48 22 6350184
507-130-369
biuro@srw.org.pl

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.