Konferencja on-line PFPŻ ZP
Aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego - wybrane działania Prezesa UOKiK i KOWR
oraz doświadczenia przedsiębiorców
21 marca 2024 r.
Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji pt.: Aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego - wybrane działania Prezesa UOKiK i KOWR oraz doświadczenia przedsiębiorców, która odbędzie się w dniu 21 marca 2024 r. na platformie Zoom.
Patronem konferencji jest Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej.
W PROGRAMIE:
Ostatnie praktyki i orzecznictwo w zakresie przewagi kontraktowej
Monitorowanie obowiązku zawierania umów na dostarczanie produktów rolnych – doświadczenia KOWR
Fundusz Ochrony Rolnictwa – doświadczenia i praktyka KOWR
Ostatnie zmiany w ustawie o ochronie konkurencji i konsumentów
Umowy dystrybucyjne po reformie prawa unijnego
Umowy na kontraktacje w praktyce
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów ochrony środowiska oraz działów prawnych!
Zapraszamy do udziału!
Kontakt:
Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |