Konferencja on-line PFPŻ ZP
Znakowanie produktów spożywczych w świetle wymagań prawnych i zaleceń
Znakowanie produktów spożywczych w świetle wymagań prawnych i zaleceń, która odbędzie się w dniach 20-21 października 2021 r. na platformie ZOOM.
Jana Bártová, Nestle Czechy
Johannes Weber, Nestle Europa, Bliski Wschód i Afryka Północna
Krzysztof Wójcik, Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Biopolimerów Włókien Chemicznych, COBRO
Przedstawiciel Głównego Inspektoratu Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych
Renata Przegalińska, Agro Bio Test Sp. z o.o.
Małgorzata Krzepkowska, J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
Gwarantujemy najbardziej aktualne informacje znakowania produktów spożywczych w świetle wymagań prawnych i zaleceń!
Więcej informacji oraz program wydarzenia na stronie www.pfpz.pl; www.facebook.com/pfpzzp
Zapraszamy do udziału!
Kontakt:
Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |