Konferencja online Polskiej Federacji Producentów Żywności pt.: „Produkcja żywności – aktualne wyzwania dla przedsiębiorców”,

13.08.2025

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz Food Lex - specjalistyczny kwartalnik o prawie żywnościowym zapraszają na konferencję online pt.: „Produkcja żywności – aktualne wyzwania dla przedsiębiorców”, która odbędzie się 15 października 2025 r.
Godz. 9:30–15:00 | Platforma ZOOM
W programie m.in.:

  • Kultura bezpieczeństwa i jakości żywności – szansa, wyzwanie czy problem?
  • Stosowanie dodatków i aromatów – na co zwrócić szczególną uwagę?
  • Nazewnictwo i oznakowanie produktów w świetle przepisów o pochodzeniu
  • Wzbogacanie żywności w witaminy i minerały
  • Funkcjonowanie systemu RASFF


 Informacja o konferencji: https://lnkd.in/d5AaVvaW
Formularz rejestracyjny: https://lnkd.in/eauam5_c

 

Zapisy i szczegóły na temat konferencji na stronie: www.pfpz.pl

Zapraszamy do udziału!

 

Kontakt:

Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu

e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa

 

Dane Adresowe

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy
Rzeczypospolitej Polskiej
ul. Miodowa 14
00-246 Warszawa
+48 22 6350184
507-130-369
biuro@srw.org.pl

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.