Konferencja on-line PFPŻ ZP Prawo pracy – nowe wyzwania dla przedsiębiorców w 2022 r.

21.02.2022

W imieniu Polskiej Federacji Producentów Żywności Związku Pracodawców i kwartalnika „Food-Lex” zapraszamy do udziału w konferencji on-line pt.: „Prawo pracy – nowe wyzwania dla przedsiębiorców w 2022 r., która odbędzie się w dniu 24 lutego 2022 r. w godz. 10:00-13:30 na platformie ZOOM.

Program:

  • Bezpieczeństwo w miejscu pracy – nowe wymagania związane ze stanem epidemii
  • Nowe zasady zatrudniania cudzoziemców w 2022
  • Sygnaliści
  • Badanie trzeźwości w miejscu pracy
  • Wyzwania związane z dyrektywą work-life balance

 

 Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla Zarządów, Działów Prawnych i HR.

 

Informacja na temat konferencji na stronie www.pfpz.pl

Zapraszamy do udziału w konferencji! 

Kontakt:

Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu i administracji

e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

ul. Cybernetyki 19B, 02- 677 Warszawa

M: + 48 604 143 104

Dane Adresowe

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy
Rzeczypospolitej Polskiej
ul. Miodowa 14
00-246 Warszawa
+48 22 6350184
507-130-369
biuro@srw.org.pl

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.