Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: „Informowanie konsumentów o produktach spożywczych w świetle aktualnych przepisów”, która odbędzie się w dniu 20 października 2022 r. w godz. 10:00-14:15 na platformie ZOOM.
Program:
Joanna Gajda-Wyrębek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – Państwowy Instytut Badawczy
Beata Przygoda, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – Państwowy Instytut Badawczy
Michał Tracz, Kieszkowska Rutkowska Kolasiński Kancelaria Prawna sp. j.
Mateusz Hyży, Kancelaria
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych.
Informacja na temat konferencji na stronie www.pfpz.pl
Zapraszamy do udziału! Kontakt:
Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
M: + 48 604 143 10
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |