Konferencja on-line PFPŻ ZP

02.09.2024

Konferencja on-line PFPŻ ZP 

Dodatki do żywności i zanieczyszczenia – kwestie istotne dla przedsiębiorców

 22 października 2024 r.

 

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: Dodatki do żywności i zanieczyszczenia – kwestie istotne dla przedsiębiorców, która odbędzie się w dniu 22 października 2024 r. na platformie Zoom.

 

W PROGRAMIE: 

  • Stosowanie dodatków i aromatów w środkach spożywczych

Joanna Gajda-Wyrębek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – PIB

  • Metody analiz laboratoryjnych dodatków do żywności: przegląd wybranych technik badawczych

Romualda Dolińska, Silliker Polska Sp. z o.o.

  • Zarządzanie higienizacją w przemyśle spożywczym, dezynfekcja, czyszczenie linii produkcyjnych

Prelegent w trakcie potwierdzenia, Climbex (Grupa Impel)

  • Wymagania prawne z zakresu zanieczyszczeń środków spożywczych

Andrzej Starski, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – PIB

 

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych!

Zapisy i szczegóły na temat konferencji na stronie: www.pfpz.pl

Zapraszamy do udziału!

 

Dane Adresowe

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy
Rzeczypospolitej Polskiej
ul. Miodowa 14
00-246 Warszawa
+48 22 6350184
507-130-369
biuro@srw.org.pl

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.