Trzecia edycja konferencji branży spożywczej odbędzie się w dniach 19-20.04.2018 w Toruniu. Partnerem Technologicznym wydarzenia jest firma Siemens.
Podczas tegorocznej edycji konferencji zaprezentowane zostaną m.in. możliwości pozyskania funduszy na modernizację przedsiębiorstw, rozwiązania pozwalające na szybką adaptację do potrzeb rynku oraz przykłady wdrożeń nowoczesnych rozwiązań przeprowadzonych w polskich zakładach produkcyjnych.
Organizatorzy zaplanowali trzy bloki tematyczne: Finansowanie inwestycji, Digitalizacja zakładów produkcyjnych, Dobre praktyki z rynku.
Partnerem Strategicznym konferencji jest Polska Federacja Producentów Żywności. Partnerem Głównym konferencji jest Firma ATER Logic. Partnerami konferencji są firmy: Automatech, DB Energy, KUKA oraz Rittal. Konferencja została objęta patronatem Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej – Państwowego Instytutu Badawczego oraz stowarzyszeń branżowych.
Do udziału w konferencji organizatorzy zapraszają osoby zarządzające przedsiębiorstwami, technologów i inżynierów produkcji i procesu produkcyjnego, osoby odpowiedzialne za planowanie inwestycji i kierowników utrzymania ruchu.
Koszt uczestnictwa w konferencji to 890 PLN netto za udział z noclegiem w pokoju jednoosobowym, 790 PLN netto za udział z noclegiem w pokoju dwuosobowym oraz 500 PLN netto za udział bez noclegu. Uczestnicy konferencji mają zapewniony udział w konferencji, materiały konferencyjne, wyżywienie oraz zakwaterowanie zgodne z wybranym typem uczestnictwa.
Konferencja odbędzie się w hotelu Bulwar **** w Toruniu.
Więcej informacji: www.konferencja-foodautomation.pl
Dalszych informacji udziela:
Maciej Fudała, Omega Communication
22 854 16 27, mfudala@communication.pl
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |