Już 10 października 2024 r. w hotelu Intercontinental w Warszawie spotkają się liderzy, eksperci oraz przedsiębiorcy związani z polską branżą mięsną. Biało-czerwona Konferencja Branży Mięsnej SRW RP będzie jednym z najważniejszych wydarzeń w sektorze, podczas którego omówione zostaną kluczowe wyzwania i możliwości stojące przed przemysłem mięsnym.
Program konferencji przewiduje szerokie spektrum tematów, które obejmą m.in.:
Wydarzenie rozpocznie się dynamiczną sesją Speed Networkingu o 9:30, która da uczestnikom możliwość nawiązania cennych kontaktów biznesowych. Wystąpienia poprowadzą doświadczeni prelegenci, tacy jak dr inż. Karolina Wiszumirska, Mateusz Kruszyński, Krzysztof Baczyński, Paweł Szczyrek oraz dr Agnieszka Szymecka-Wesołowska oraz wielu innych specjalistów z dziedziny technologii, bezpieczeństwa żywności i zarządzania.
W konferencji weźmie udział blisko 200 uczestników. Dla uczestników będzie to nie tylko okazja do poszerzenia wiedzy, ale również platforma do dyskusji i wymiany doświadczeń, które mogą wpłynąć na przyszłość branży.
Zapraszamy serdecznie do udziału i czekamy na Was już jutro od 9:30 w hotelu Intercontinental! To wydarzenie, które wyznaczy kierunki rozwoju dla całego sektora.
Do zobaczenia!
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |