Zakłady Mięsne „Zakrzewscy” to rodzinna firma założona w 1994 r. przez Dariusza i Janusza Zakrzewskich, należąca dziś do czołówki polskich producentów mięsa. Siedziba przedsiębiorstwa mieści się w Kosowie Lackim. Jest to nowoczesny zakład produkcyjny, w którym najlepsze tradycje przemysłu mięsnego łączą się z wieloletnim doświadczeniem i zaawansowanymi technologiami.
Specjalnością zakładu jest skup zwierząt rzeźnych, ubój, rozbiór oraz sprzedaż mięsa wołowego i wieprzowego, a także skór.
Eksport obejmuje większość ich towarów, a rosnące zainteresowanie zagranicznych kontrahentów jest najlepszym dowodem wysokiej klasy produktów powstających w Kosowie Lackim. Każdego dnia trafiają one do klientów w Europie, Afryce, Ameryce Południowej i Azji.
Zakłady Mięsne „Zakrzewscy” są wpisane na listę Głównego Inspektora Weterynarii, dającą prawo do sprzedaży mięsa i jego pochodnych na terenie Unii Europejskiej. Posługujemy się numerem weterynaryjnym PL 14293801 EWG.
Jakość oraz profesjonalizm to dla nas klucz do zbudowania z kontrahentami relacji opartych o zaufanie i zadowolenie ze współpracy. Nieustannie kierują się ich potrzebami, celami i opiniami. Etyka biznesowa wsparta wiedzą, doświadczeniem i wysokim poziomem obsługi pozwala spełniać wszelkie oczekiwania partnerów biznesowych.
Priorytetem jest dla nich bezpieczeństwo zdrowotne produktów. Wykorzystują innowacyjne i efektywne technologie, aby dzięki im na stoły coraz bardziej świadomych konsumentów trafiało wysokogatunkowe mięso. Przywiązują dużą wagę do zasad zrównoważonej produkcji, sprawiedliwego handlu i ochrony środowiska. Cieszą się opinią przedsiębiorstwa społecznie odpowiedzialnego.
W zakładzie wdrożyli rozwiązania z dziedziny zarządzania jakością:
Proces produkcyjny odpowiada krajowym i międzynarodowym wymogom sanitarnym i weterynaryjnym. Potwierdzają to przyznane nam certyfikaty:
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |