„Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”

08.10.2019

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.:

„Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”

14 listopada 2019 r., Hotel Marriott, Warszawa

25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

 

 

W programie:

 

 

  • Stosowanie aromatów w żywności konwencjonalnej oraz w żywności dla dzieci 
  • Zanieczyszczenia mikrobiologiczne przypraw stosowanych w produkcji żywności

·O organach nadzoru rynku, czyli konsekwencje wprowadzenia ustawy z dnia 13 kwietnia 2016 r. o systemach oceny zgodności i nadzoru rynku

  • Kontrola opakowań przez przedsiębiorców sektora spożywczego 
  • Przegląd wiodących standardów stosowanych przez producentów żywności
  • Połączenie Inspekcji Handlowej z Inspekcją Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych

 

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych - pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, dyrektor ds. marketingu

tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl

Dane Adresowe

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy
Rzeczypospolitej Polskiej
ul. Miodowa 14
00-246 Warszawa
+48 22 6350184
507-130-369
biuro@srw.org.pl

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.