Zakłady Mięsne Saltowski Sp.z o.o.
86-141 Lniano,
ul. Wyzwolenia 13a
tel.: +48 500 134 134
e-mail: sekretariat@saltowski.pl
Polski segment tradycyjny pod marką Saltowski to produkty znane i cenione przez polskich konsumentów. Wieloletnia tradycja, sprawdzone receptury i rozpoznawalny smak.
Wysoka kultura produkcji i bezpieczeństwo wytwarzanych produktów są potwierdzone przez certyfikaty BRC i IFS. Uzyskaliśmy certyfikację w najwyższej kategorii A
W produkcji maksymalnie wykorzystywane jest mięso schłodzone. Dostawy mięsa realizowane są codziennie z pobliskich zakładów mięsnych. Proces technologiczny jest zoptymalizowany w maksymalny sposób, dzięki czemu mięso pozostaje maksymalnie świeże podczas produkcji.
Dzięki dobrze zorganizowanej logistyce, szerokiemu asortymentowi produktów oraz różnym opcjom pakowania Z.M. Saltowski ma możliwość produkcji wyrobów mięsnych na podstawie umów pod markami własnymi klientów.
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |