Początek działalności firmy to 1997 rok. Zajmujemy się produkcją wysokiej jakości mieszanek przyprawowych i funkcjonalnych dla przemysłu mięsnego oraz gastronomii. Pierwszy rok działalności to przede wszystkim ujednolicenie oferty handlowej, optymalizowanie pracy poszczególnych działów oraz integracja pracowników.
Krokiem milowym było zbudowanie od podstaw nowoczesnej hali produkcyjnej, do której przenieśliśmy się już w maju 1998 roku. Dzięki zachowanym standardom Unii Europejskiej, maszynom nowoczesnej generacji, laboratorium mikrobiologicznemu jako pierwsza firma tej branży wdrożyliśmy zintegrowany system zarządzania bezpieczeństwem żywności, uzyskując certyfikat EN-ISO 22000.
Obecnie firma Agro-Smak wraz z siostrzaną firmą TOMPOL zajmuje ogólną powierzchnię 20 tys. m2. Nasze produkty eksportujemy do USA, Kanady, Niemiec, na Ukrainę, Białoruś, Słowację oraz do Rosji.
Dodatkowe informacje
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej |
|
---|---|
ul. Miodowa 14 00-246 Warszawa |
|
+48 22 6350184 507-130-369 |
|
biuro@srw.org.pl |